måndag 2 januari 2017

Gott nytt husbilsår!

Första blogginlägget för 2017 på denna relativt nystartade Knausigt-blogg. På nyårsafton frågade dottern vad som varit höjdpunkterna under 2016. En av höjdpunkterna i svaret var förstås inköpet av husbilen. Alla pusselbitar föll på plats och alla omständigheter runt omkring gjorde det till mer än en signatur på ett kontrakt. Många tankar, praktiska göromål och förväntansfulla planer på framtiden har sedan köpet handlat om just husbilen. Det har under de gångna månaderna stått klart att det är en livsstil att vara husbilsägare och jag tror att stilen kommer att passa mig och maken ypperligt. 

Idag slog vi till och köpte en Lotusgrill. Vi kom fram till att det är en kolgrill vi vill ha med oss och tyckte att den här verkar praktiskt och smidig. Damen i butiken bjöd på en säck rökfria kolbitar och på en flaska tändgel. Det är kul när personalen är på säljhumör. Sådant glömmer inte en smålänning! För varje dag som går nu, så är det en dag närmare avfärd och det är sådana tankar som får oss husbilsägare att överleva vardagen med arbete och hemmafix. 

Jag önskar allt gott för 2017. Kör försiktigt på vägarna och njut av frihet och rörelsemöjligheterna. 




Igår kom det lite snö i Gävle-området. Granen ute i trädgården blev lite julkortspassande. Fast nu vill vi ju ha in tulpaner på köksbordet och så småningom ha strandpartyn med kolgrillat. 

http://www.lotusgrill.se/om-lotusgrill/



2 kommentarer:

  1. Skulle vara trevlig om vi kunde ses vid någon skog eller sjö på våra resor / Peo & Mari och Smilla

    SvaraRadera
  2. Verkligen! Då sätter vi sikte på skog, sjö och definitivt trevligt sällskap!
    Varma kramar till dig, Mari o Smilla

    SvaraRadera